0570 - 79 80 21

Letselschade advocaat nodig in Deventer?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Deventer

Wie is er aansprakelijk bij een bedrijfsongeval? Dat is soms lastig te bepalen. Valt u van de trap tijdens uw werk en raakt u hierdoor arbeidsongeschikt? Als u betrokken bent bij een arbeidsongeval, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw rechten en plichten. De letselschade advocaten van De vakman kunnen u voorzien van deskundig advies.

Bewijslast bij aansprakelijkheid

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? Dan is er een verdeling van bewijslast waaraan voldaan moet worden. De werknemer zal eerst moeten bewijzen dat de schade tijdens de uitoefening van werkzaamheden is ontstaan. De werkgever kan tegen de uitspraken van de werknemer in gaan. Als blijkt dat de schade wel is ontstaan op de werkvloer of tijdens de uitoefening van werkzaamheden, dan krijgt de werkgever de bewijslast. Hij of zij moet bewijzen dat de zorgplicht is nagekomen.

Zorgplicht werkgever

De zorgplicht van de werkgever houdt in dat de werkgever bekend moet zijn met de mogelijke gevaren op de werkvloer en hier voldoende maatregelen tegen moet treffen. Als er een verband gelegd kan worden tussen de geleden schade door de werknemer en de werkzaamheden, waarbij niet voldaan is aan zorgplicht door de werkgever, dan is dit genoeg. De werkgever kan dan aansprakelijk gesteld worden voor de geleden schade.

Bij De vakman in Deventer helpen wij u graag bij de aansprakelijkstelling. Wij kunnen u bijstaan van begin tot eind. Wilt u weten hoe het juridische proces in zijn werk gaat of wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom Deventer Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische behandelingen
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Onrechtmatig overheidsoptreden

Werkgebied

Deventer, Wageningen, Velp, Veenendaal, Ede, Zetten, Didam, Zevenaar, Doesburg, Doetinchem, Zelhem, Laag-Keppel en Elst.

Hoofdvestiging

Menu Title