0570 - 79 80 21

Letselschade advocaat nodig in Deventer?

Whiplash opgelopen in Deventer of omstreken?

Bij een aanrijding krijgen uw hoofd en nek een zweepslag. Door de plotselinge klap kunnen symptomen van een whiplash optreden. Nekklachten en pijn in het hoofd en de rug zijn gebruikelijk. In ernstige gevallen spelen zelfs neurologische uitvalverschijnselen op. Daarnaast kunt u onverwachts last krijgen van bijvoorbeeld vergeetachtigheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Psychisch letsel is niet ongewoon.

Heeft u last van deze klachten en vermoedt u een whiplash? Wij helpen u in Deventer en omgeving graag met het claimen van schade.

Traag herstel

Veel slachtoffers herstellen goed van een whiplash. In een groot deel van de gevallen verloopt het proces erg traag. Er zijn meerdere maanden tot een jaar nodig om weer de oude te worden na een aanrijding. Een kleine groep maakt zelfs weinig kans op herstel. Een onduidelijke diagnose kan het proces voor u vermoeilijken. Klachten zijn soms lastig te herkennen. Langdurige therapie biedt niet altijd het resultaat waarop u hoopt.

Schadevergoeding in Deventer

De omgang met medici en verzekeraars kan tot grote frustratie leiden. Wellicht worden uw klachten niet erkend. Vaak krijgt u niet de financiële ondersteuning waarop u hoopt. De vakman heeft ervaring met juridische ondersteuning bij een whiplash in Deventer. Wij zorgen voor de juiste beoordeling van uw lichamelijke en psychische letsel. Een schadevergoeding kan wellicht veel van de gemaakte kosten dekken. Voor helder advies neemt u contact met ons op.

Waarom Deventer Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische behandelingen
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Onrechtmatig overheidsoptreden

Werkgebied

Deventer, Wageningen, Velp, Veenendaal, Ede, Zetten, Didam, Zevenaar, Doesburg, Doetinchem, Zelhem, Laag-Keppel en Elst.

Hoofdvestiging

Menu Title